23 - 27 EYLÜL 2009 10. İPSALA ÇELTİK (PİRİNÇ) KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ

Kategori  Kategori : Festival
Tarih  Tarih : 24 Ağustos 2009, 11:57

GÜZELLİK YARIŞMASI KATILIM ŞARTLARI
Başvurular 4 Eylül 2009 tarihine kadar İpsala Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne yapılacaktır. Yarışmaya 14 - 24 yaş grubu yarışmacılar katılacaktır. Adayların bu yıl içinde çekilmiş bir adet vesikalık fotoğrafla müracaat etmeleri gerekmektedir.

SÜNNET ŞÖLENİ KATILIM ŞARTLARI
Çocuklarını Festival bünyesinde sünnet ettirmek isteyen veliler, çocuklarıyla birlikte 4 Eylül 2009 tarihine kadar İpsala Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne başvuracaklardır.

EVLENME ŞÖLENİ KATILIM ŞARTLARI
Evlenme Şölenine katılacak olan çiftlerin nüfus cüzdanları ile birlikte 4 Eylül 2009 tarihine kadar İpsala Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne müracaat etmeleri gerekmektedir.

BALIK TUTMA VE YEMEK YARIŞMASI KATILIM ŞARTLARI
Başvurular 4 Eylül 2009 tarihine kadar İpsala Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne yapılacaktır. Yarışmaya amatör balıkçılar katılacaktır.

HULA - HOP YARIŞMASI KATILIM ŞARTLARI
Başvurular 4 Eylül 2009 tarihine kadar İpsala Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne yapılacaktır. Yarışmaya 6 - 10 yaş grubu yarışmacılar katılacaktır.

YEMEK YARIŞMASI KATILIM ŞARTLARI

Yemek Yarışması Kategorileri
  1. En güzel pirinç çorbası
  2. En güzel pirinç yemeği
  3. En güzel pirinç pilavı
  4. En güzel pirinç tatlısı
KURBAĞA YARIŞMASI KATILIM ŞARTLARI
Başvurular 4 Eylül 2009 tarihine kadar İpsala Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne yapılacaktır. Yarışmaya 7 - 15 yaş grubu yarışmacılar katılacaktır.

BİSİKLET YARIŞMASI KATILIM ŞARTLARI
Yarışmacıların 4 Eylül 2009 tarihine kadar İpsala Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne müracaat etmeleri gerekmektedir. Yarışmaya 7 - 15 yaş grubu yarışmacılar katılabilir.

KROS YARIŞMASI KATILIM ŞARTLARI
Yarışmacıların 4 Eylül 2009 tarihine kadar İpsala Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne müracaat etmeleri gerekmektedir. Yarışmaya 10 - 17 yaş grubu yarışmacılar katılabilir.

HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI KATILIM ŞARTLARI
Futbol Turnuvası'na katılacak olan takımların 25.00 TL katılım ücretini yatırarak, 4 Eylül 2009 tarihine kadar İpsala Spor Kulübü Başkanlığı'na müracaat etmeleri gerekmektedir.

TRAP - SKEET YARIŞMASI KATILIM ŞARTLARI
Trap - Skeet yarışmasına katılacak olan yarışmacıların, 4 Eylül 2009 tarihine kadar Avcılar Derneği Başkanlığı'na müracaat etmeleri gerekmektedir.

BASKETBOL - VOLEYBOL TURNUVASI KATILIM ŞARTLARI
  1. Oyuncular 15 yaşından yukarı olup; takımlar 5 kişi ile 12 kişi arasında değişen sayıda kadro kurabilir.
  2. Her takımın kaptanı oyuncuların kimlik fotokopilerini, takımın ismini ve turnuvaya giriş ücreti olan 25.00 TL'yi son katılım tarihi olan 4 Eylül 2009 Cuma gününe kadar İpsala spor Kulübü'ne getirmeleri gerekmektedir.
  3. Turnuva maçları gece ve müzikli düzenlenecektir.
  4. Turnuvada final oynayan takımlar İpsala Belediyesi tarafından ödüllendirilecektir.

Bu habere toplam 1 yorum yazılmıştır.

enis [ 01 Ağustos 2010, 22:11 ]
bide santranç turnuvası olsa süper olcakmış

Yorumların tamamını okumak için tıklayın.

Festival