PARK VE BAHÇELER DÜZENLENİYOR

İlçemizin park, bahçe ve yeşil alanları düzenleniyor.

Tarih  Tarih : 16 Haziran 2009, 16:26

İlçemizin park, bahçe ve yeşil alanları düzenleniyor.

Belediyemiz Peyzaj Mimarı Nilgün ERKMEN’in hazırlamış olduğu proje kapsamında parklar, bahçeler ve yeşil alanlar düzenlenip, yenileniyor. İlk olarak Belediye Binası önünde bulunan Belediye Parkı düzenlenmeye başlandı. Belediye Parkı tamamlandıktan sonra diğer park alanları, bahçeler ve yeşil alanlar da düzenlenecek.

Halkımızın bu alanlardan en iyi şekilde faydalanması için yapılan bu çalışmalar aralıksız devam etmekte olup; en kısa sürede bitirilecektir.

Bu habere toplam 2 yorum yazılmıştır.

hüseyin güven [ 25 Aralık 2012, 18:25 ]
esra-bora [ 16 Haziran 2011, 01:39 ]
sayın başkanım sadece çarşıdaki parkla ilgilenmeyi bırakın.bozkurt mahallesi çamlık parkı kapucu mahallesi parklarının hali perişan bu ilçede sadece bir park yok.

Yorumların tamamını okumak için tıklayın.