KAPALI PAZAR YERİNDE İLK PAZAR KURULDU

İpsala Yeni Kapalı Pazar Yeri’nde 12 Temmuz Çarşamba günü ilk Pazar kuruldu.

Tarih  Tarih : 14 Temmuz 2017, 16:41

Yeni Kapalı Pazar Yeri tamamlanarak,12 Temmuz Çarşamba günü hizmete girdi.Belediye Başkanı Mehmet Kerman Kapalı Pazar Yeri Pazar esnafını ziyaret ederek,Kapalı Pazar yeri hakkında fikirlerini aldı.Mehmet Kerman “Yeni Kapalı Pazar yerimiz bu gün itibariyle ilk pazarın açılmasıyla hizmete girdi.Halkımızdan da,pazarcı esnafımızdan da olumlu yorumlar aldık.Yeni Kapalı Pazar Yerimiz İpsalamıza hayırlı olsun.18 Temmuz günü Kapalı Pazar Yerinde bulunan 65 dükkan  için açık arttırma usulü  ihale yapılacak.İpsala’nın kalbi burada atacak.İlçemiz gelişiyor,güzelleşiyor hepimize hayırlı olsun”dedi.