KERMAN’DAN ANKARA ZİYARETLERİ

İpsala Belediye Başkan’ı Mehmet Kerman Ankara’da ziyaretler de bulundu.

Tarih  Tarih : 14 Temmuz 2017, 16:29

İpsala Belediye Başkan’ı Mehmet Kerman 11 Temmuz Salı Günü AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe ve Belediye Meclis Üyesi Suat Batı ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ankara ziyaretleri öncelikle İller Bankası Yatırım Değerlendirme Daire Başkanı İlker Sadi İşleyen’i ziyaret ederek lisanslı depoculuk proje evraklarını teslim etti.İller Bankası Yatırım Koordinasyon Daire Başkanı Hakkı Çırak’ı,Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Dr.Hasan Aydınlık’ı,Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç.Dr. Hasan Ali Çelik’i,Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Yaşar Öztürk’ü makamlarında ziyaret ederek ilçemizde yapılacak yeni projeler hakkında istişarelerde bulundu.