KAPALI PAZAR YERİ PAZAR ESNAFI YERLERİNİ KURA İLE BELİRLEDİ

Kapalı Pazar Yeri esnafı Pazar stant yerleri kura ile belirlendi.

Tarih  Tarih : 14 Temmuz 2017, 16:21

Yıllardır İpsala Çarşamba pazarında sergi açan pazar esnafı  Yeni Kapalı Pazar yeri sergileri için kura çekti.9 Temmuz Pazar Günü İpsala Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen kura çekimi  ile yeni stant yerleri belirlendi.İpsala için Modern bir Pazar yeri kazandırmanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Kerman “Pazar esnafımızın stant yerlerini belirledik.Bu haftadan itibaren yeni yerlerinde hizmet verecekler.İpsalamız modern Kapalı Pazar Yerine bu hafta itibariyle kavuşmuş oldu.18 Temmuz saat 10.00’da İpsala Belediye Düğün Salonu’nda Kapalı Pazar Yerinde bulunan 65  dükkanımızın açık artırma usulü ihalesi yapılacak.İpsala’nın kalbi burada atacak.İpsalamıza hayırlı olsun”dedi.