KARDEŞ BELEDİYE KOZLUKEBİR’DE SÜNNET ŞENLİĞİ

Kardeş Belediye Kozlukebir Sünnet Şenliği Meriç’in iki yakasını birleştirdi.

Tarih  Tarih : 14 Temmuz 2017, 16:13

Kozlukebir Belediyesi tarafından 8 Temmuz 2017 tarihinde Büyük Sirkeli Köyü Futbol Sahasında düzenlenen 2. Toplu Sünnet Şöleni gerçekleşti.Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen, 42 çocuğun sünnet edildiği 2. Toplu Sünnet Şöleni’ne Anayasa Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Prof.Dr.Mustafa Şentop,İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman,Enez Belediye Başkanı Ecz. Abdullah Bostancı ve Türkiye’den çok sayıda davetli katıldı.  Şölene katılan sünnet olmuş çocuklara TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı prof. Dr. Mustafa Şentop, Bursa Büyükşehir, Bursa Osmangazi, Ankara Keçiören, İpsala ve Kozlukebir belediyeleri ve milletvekilleri tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Şölende yüzlerce soydaşa pilav ve ayran ikram edildi, çocuklara dondurma dağıtıldı.