YENİ KAPALI PAZAR YERİ ESNAFIMIZIN STANDLARI BELİRLENDİ

Çarşamba gününden itibaren Yeni Kapalı Pazar yerinde hizmet verecek pazarcı esnafımızın stantları belirlendi.

Tarih  Tarih : 07 Temmuz 2017, 10:51

Çarşamba gününden itibaren Yeni  Kapalı Pazar yerinde hizmet verecek pazarcı esnafımızın stantları belirlendi.

12 Temmuz Çarşamba gününden itibaren hizmete girecek Yeni Kapalı Pazar Yerimizde tezgah açacak esnaflarımız Belediye Başkanı Mehmet Kerman ile birlikte stant yerlerini belirledi.

Belediye Başkanı Mehmet Kerman “Pazar yeri esnafımızın stant yerlerini belirledik.Artık halkımız modern Kapalı Pazar yerinde alışverişlerini yapmaya başlayacak. Halkımıza ve pazarcı esnafımıza hayırlısı olsun ”dedi.