KERMAN, TRAP ATIŞLARI YARIŞMASINA KATILDI

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, 2 Temmuz Pazar günü, İpsala Merkez Avcılar ve Atıcılar Derneği’nin düzenlediği 1. Trap Atışları Yarışmasına katıldı.
Avcılara yarışmada başarılar dileyen Kerman, “Bugün avcılık sporunun teşviki ve ilçemizin tanıtılması için çok güzel bir organizasyon gerçekleşiyor. Bu organizasyona ev sahipliği yapan İpsala Merkez Avcılar ve Atıcılar Derneği adına Başkan Aykut Özduman ve yönetim üyelerini tebrik ediyorum” dedi.

Tarih  Tarih : 02 Temmuz 2017, 19:20