İPSALA’YA BELEDİYEDEN “MUHTARLIK BİNASI” YENİLİĞİ

İpsala Belediyesi tarafından yapılması planlanan her mahalleye muhtarlık binası projesi , Kapucu Mahallesi Muhtarlığı’na hizmet binası yapımına başlanmasıyla hayata geçti.

Tarih  Tarih : 11 Haziran 2017, 21:57

Belediye Başkanı Mehmet Kerman, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek,” Muhtarlarımızın vatandaşlarımıza daha iyi hizmetler verebilmesi için her mahallede muhtarlık binalarının gerekli olduğunu düşündük. Bugün,  Kapucu Mahallesi Muhtarlık Binasının inşaatını başlatarak Her Mahalleye Muhtarlık Binalarının startını verdik. Her vatandaşımız, kendi mahallesinin muhtarına kolayca ulaşabilmeli, her muhtarımız  mahallelisine rahatça hizmet edebilmeli” şeklinde konuştu.