SARIYER BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNDEN İPSALA’YA ZİYARET

Sarıyer Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri Hicran Hamza Çelikyay, Nurettin Çelik, Abdullah Günaylı,Abdullah Akşahin, Selçuk Bozkır,Mehmet Yaman ve Mehmet Büyük 15 Mayıs Pazartesi günü İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman’ı makamında ziyaret etti.

Tarih  Tarih : 16 Mayıs 2017, 19:45

Makam odasında gerçekleşen görüşmede İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, İpsala’nın sosyo ekonomik durumu hakkında bilgi verdi.

İpsala Belediye Meclis Üyeleri Kerim Bayraktar, Suat Batı, Yusuf İder, İl Genel Meclis Üyesi Özcan Tosun ve Başkan Özel Kalemi Hülya Akman'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Sarıyer meclis üyelerine meclis toplantı salonunda İpsala Belediyesi’nin 3 yılda yaptığı çalışmaları içeren video slayt gösterimi yapıldı.

Sarıyer Meclis Üyeleri adına Meclis Üyesi Nurettin Çelik tarafından Belediye Başkanı Mehmet Kerman’a orkide çiçeği takdim edildi.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri adına Meclis Üyesi Nurettin Çelik’e İpsala Saat Kulesi tablosu ve İpsala Pirinci hediye etti.

İpsala Belediye Meclis Üyeleri Kerim Bayraktar, Suat Batı, Başkan Özel Kalemi Hülya Akman  ve İl Genel Meclisi Üyesi Özcan Tosun tarafından da Sarıyer Meclis Üyelerine İpsala Pirinci takdim edildi.

Daha sonra, İpsala Belediyesi’nin hazırlıklara devam edildiği sosyal projesi çamaşırhane yerine geçildi.

Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Sarıyer meclis üyelerine burada verilecek hizmetleri anlattı.

Kerman, İpsala ve Sarıyer Belediyesi meclis üyeleriyle birlikte  inşaatı tamamlanan ,çevre düzenlemeleri devam eden ve yakın zamanda hizmete girecek kapalı Pazar yerini gezdi.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ve meclis üyelerinin incelemeleri, fuar alanı ve hıdrellez bayırındaki mesire alanıyla devam etti.

İncelemelerin ardından İpsala’dan ayrılan Sarıyer Meclis Üyeleri, İpsala Belediyesi’nin 3 yıldır gerçekleştirdiği hizmetleri çok başarılı bulduklarını ve İpsala’da olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.