BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Tarih  Tarih : 14 Mayıs 2017, 23:45

Çocuklarımız, yaşama ilişkin ne varsa annelerinden öğrenirler. Varlıklarıyla güç bulduğumuz annelerimiz ilk öğretmenimiz ve yaşam boyu yol göstericimizdir.

Bu koşulsuz sevgi ve sorumluluğun karşılığında annelerimiz hatırlanmayı, değer görmeyi, saygıyı ve takdiri herkesten daha çok hak etmektedir.

Tarihin her döneminde, milletin bağımsızlığında ve varlığını sürdürmesinde, annelerimizin de çok büyük payı olduğunu göz önüne alarak, kadınların toplumsal hayatta da daha etkin olması; geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı sağlayacaktır.

Dünyanın en kutsal görevini üstlenen, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Mehmet Kerman
İpsala Belediye Başkanı