BELEDİYE BAŞKANIMIZIN BERAT KANDİLİ MESAJI

Belediye Başkanı Mehmet Kerman'ın Berat Kandili mesajı.

Tarih  Tarih : 10 Mayıs 2017, 19:18

Mübarek günler içerisinde farklı bir öneme sahip olan ve rahmet, bereket, feyz, mağfiret gibi tüm değerleri içerisinde barındıran, Ramazan Ayı’nın bir bakıma müjdeleyicisi olarak da ele alınan Berat Kandili’ne bir kere daha kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz. Berat Kandili gibi bu özel gün ve gecelerde toplumsal sorumluluğumuzu harekete geçirerek dayanışma ve yardımlaşma içinde olmalı, nefret ve kini sevgiye dönüştürecek bütün güzellikleri birlikte paylaşmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve İpsalalı hemşerilerimizin Berat Kandili’ni kutluyor, ülkemiz ve tüm insanlık alemine barış huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Mehmet KERMAN

Belediye Başkanı