MERDİVENLER TAŞ KAPLANIYOR

İpsala Belediyesi tarafından Bozkurt Mahallesi ve Bayrambey Mahallesi Enez Caddesi’ni birbirine bağlayan merdivenlerin vatandaşların hizmetine sunulmasının ardından, belediye tarafından gerçekleşen çalışmalarla merdivenler andezit taşıyla kaplandı.

Tarih  Tarih : 13 Nisan 2017, 14:27

İpsala Belediyesi tarafından Bozkurt Mahallesi ve Bayrambey Mahallesi Enez Caddesi’ni birbirine bağlayan merdivenlerin vatandaşların hizmetine sunulmasının ardından, belediye tarafından gerçekleşen çalışmalarla  merdivenler andezit taşıyla kaplandı.

Güzel görünüme kavuşan merdivenleri Belediye Meclis Üyesi Suat Batı ile inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Kerman, ilçenin her köşesine güzel görünüm kazandırmak için en ufak detayı bile kaçırmadıklarını ifade etti.