ERTAN GARDEN RESTAURANT HİZMETE GİRDİ

İşletmeciliğini Ertan Çolak’ın yaptığı Ertan Garden Restaurant’ın açılışı 9 Nisan Pazar günü İpsala Kaymakamı Ali Uysal,İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman,Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlhan Dalkıran ve çok sayıda davetlinin katılımı ile yapıldı.

Tarih  Tarih : 10 Nisan 2017, 03:21

İşletmeciliğini Ertan Çolak’ın yaptığı,Enez Caddesi Dörtyol Kavşağı yanında  bulunan Ertan Garden Restaurant’ın açılışı 9 Nisan Pazar günü İpsala Kaymakamı Ali Uysal,İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman,Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlhan Dalkıran ve çok sayıda davetlinin katılımı ile yapıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Çolak ailesine bereketli kazançlar dileyerek İpsala'nın saat kulesi tablosunu hediye etti.