YENİ ARAÇ KURBAN KESİLEREK HİZMETE BAŞLADI

İpsala Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı kombine ve kanal açma aracı 10 Mart Cuma günü, Cuma namazı sonrası İl Sağlık Müdürü Muhsin Kişioğlu, İpsala Kaymakamı Ali Uysal, Ak Parti İlçe Başkanı Turan Girgin ve belediye çalışanlarının katılımıyla dualar eşliğinde kurban kesilerek hizmete başladı.

Tarih  Tarih : 15 Mart 2017, 00:02

Belediye Başkanı Mehmet Kerman, ilçenin önemli eksiklerinden birini daha gidermenin mutluluğu içinde olduklarını ifade ederek, kombine ve kanal açma aracının ilçeye hayırlı olmasını diledi.