BÜLBÜL, YURTKUR ÖĞRENCİ YURDUNU İNCELEDİ

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Bülbül, 1 Mart Çarşamba günü İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman’ı makamında ziyaret etti.

Tarih  Tarih : 05 Mart 2017, 22:00

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Bülbül, 1 Mart Çarşamba günü İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman’ı  makamında ziyaret etti.
Bülbül,Belediye Başkanı Mehmet Kerman ile sohbet edip, İpsala’da devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Bülbül, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ile birlikte  daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ilçemizde yapımına devam edilen YURTKUR öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu.
Bülbül, yurt inşaatında hakkında yetkililerden bilgi aldı.