İPSALA'DA KAFETERYALAR ARTIYOR...

İşletmeciliğini İsmail Çiroz’un yaptığı Merisa Kafe açılışı 16 Şubat Perşembe günü dualar eşliğinde gerçekleştirildi.

Tarih  Tarih : 17 Şubat 2017, 01:41

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman açılış da yaptığı konuşmada “Çok kıymetli misafirlerimiz,bu gün ilçemizin belediye başkanı olarak bu güzel nezih alanı bize kazandırdıklarından dolayı ben Çiroz ailesine çok teşekkür ediyorum.Çok mücadele verdiler,bizde kendilerine bu yerin açılması için çok rica ettik.Bir an önce açılsın,ilçemiz daha güzel bu yol boyu daha nezih olsun dedik.
Bizler tabi bu güzel açılışa,bu mekanın kaldırımının kötü olduğunu biliyoruz.Havalar açtığı gibi de İpsala Belediye Başkanı olarak bizler de yaya yollarının daha güzel görünmesi için çalışmalara başlayacağız.Ben çok fazla sözü uzatmak istemiyorum.
Bu yaya yollarının geç kalmasının sebebi de bu ıhlamur ağaçlarının ilçemize güzel kokular yayması ve bunun ekilişinin de Kasım ayı olmasından dolayı bir gecikme oldu.Yaya yollarımız yapılmış olsaydı,bu gün bu ağaçları dikemezdik.Ondan dolayı böyle bir gecikme oldu.Hepinizden de bu gecikmeden dolayı özür diliyoruz.
Bu vesileyle,ilçemize bu mekanların açılması kadar yaşatılması ve devamlılığı bizim için çok çok önemli.Hemen karşımızda üniversitemiz var.
Biz de bu üniversitemizin bacasız bir fabrika olduğu düşüncesiyle,şuan da yaklaşık 1250 öğrencimiz burada okumaktadır.Onlarında sosyal faaliyetlerinin ve boş zamanlarını iyi geçirmeleri için bu tür alanlara ihtiyaç vardır.İsmail Ağabeyim ve Nermin Hanım burada güzel açığı,ihtiyacı  gördüler.Ve bu açığı kapamak için kolları sıvadılar.Ben kendilerine bundan sonra ki iş hayatlarında başarılar diliyorum”dedi.
Kerman,İpsala’nın her geçen gün yeni bir iş yeri açıldığını ve bundan mutluluk duyduklarını belirtterek sözlerini bitirdi.
İşletme sahibi İsmail Çiroz ile birlikte kurdela kesen Kerman, Çiroz'a İpsala Saat Kulesi tablosu hediye etti.