BAŞKANA ZİYARETLER...

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman bu hafta önemli misafirlerini ağırladı.

Tarih  Tarih : 17 Şubat 2017, 01:24

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman bu hafta  önemli misafirlerini ağırladı.

İpsala Pirincini Tanıtma Komisyonu üyeleri, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman'ı 14 Şubat Salı günü makamında ziyaret etti.

Kerman, ziyarette yaptığı konuşmada, İpsala pirincinin dünya çapında bir marka olduğunu söyledi.

İpsala pirincinin tanıtımını her platformda yapmaya çalıştıklarını anlatan Kerman, komisyon üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu.

15 Şubat Çarşamba günü,AK Parti Edirne 26. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Mercan ve Deutz Bölge Müdürü Sedat Türk belediye başkanlığımızı ziyaret etti.

Aynı gün,Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürümüz Yaman Ocak ile İpsala Gümrük Müdürümüz Ali İhsan Bilgetürk belediye başkanlığımızı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mehmet Kerman, ilçemizin durumu hakkında misafirlere bilgi verdi.