KESER TEOG'DA İPSALA'NIN GURURU OLDU

İpsala Atatürk Orta Okulu 8.sınıf öğrencisi Gamze Nur Keser girdiği TEOG sınavında 120 sorudan 118’ine doğru cevap vererek büyük başarı elde etti.

Tarih  Tarih : 17 Şubat 2017, 00:58

Belediye Başkanı Mehmet Kerman,Gamze Nur Keser’i okulunda ziyaret ederek,gösterdiği üstün başarısından dolayı tebrik etti.

Kerman,Gamze Nur’un başarısı diğer öğrencilere örnek olmasını temenni ettiğini belirtti.

Kerman, daha sonra Atatürk Ortaokulu,İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ile görüşüp okulların durumları hakkında bilgi aldı.