HIDRELLEZ YOLU’NUN YENİ ADI RECEP GÜRKAN HIDRELLEZ YOLU OLDU

Tarih  Tarih : 08 Şubat 2017, 02:05

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Belediye Meclis Üyesi  Tarık Kalpakoğlu ile birlikte Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret etti.
İpsala’da doğup büyüyen hemşerimiz Gürkan’a Belediye Başkanı Mehmet Kerman tarafından İpsala saat kulesi tablosu takdim edildi.
Kapucu Mahallesi’nde bulunan Edirne Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Hıdrellez Bayırı yoluna Recep Gürkan’ın isminin verilmesi 7 Aralık 2016 tarihinde yapılan Aralık Ayı’nda görüşülmüştü ve yolun yeni ismi Recep Gürkan Hıdrellez Yolu olması oy çokluğuyla karara bağlanmıştı.
Belediye Başkanı Mehmet Kerman, bugün gerçekleştirdiği ziyarette ilgili meclis kararını Belediye Başkanı Recep Gürkan’a takdim etti.
İpsala Belediye Meclisi’nin almış olduğu karardan mutlu olduğunu dile getiren Gürkan, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Belediye Meclis Üyelerine ve tüm İpsalalılara teşekkür etti.