İPSALA’DA YOL VE KALDIRIM TEMİZLEME ÇALIŞMALARINA TAM GAZ DEVAM

İlçemizde karların yerden kalkmasıyla birlikte İpsala Belediyesi tarafından başlatılan yol ve kaldırım temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediliyor.

Tarih  Tarih : 02 Şubat 2017, 17:53

Köprü Mahallesi’nde yol onarma çalışmaları sürerken, Bozkurt Mahallesi’nde ise kaldırımlar ve yollar temizleniyor.
Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Saraçilyas Mahallesi’ndeki yol ve kaldırım temizleme çalışmalarında bulunarak, “Yoğun yağışların sona ermesiyle birlikte ilçemizde başlattığımız yol onarım, yol ve kaldırım temizleme çalışmalarına devam ediyoruz.”dedi.