ÖĞRETMENLERDEN KERMAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde gerçekleştirilen yemekte İpsala Belediyesi’nin düzenlediği kaplıca çekilişine katılıp tatil hakkı kazanan ve sömestr tatilinde kaplıcaya giden öğretmenler adına Atatürk İlkokulu Müdürü Ramazan Bülent ve beraberindeki öğretmenler 1 Şubat Çarşamba günü Belediye Başkanı Mehmet Kerman’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Tarih  Tarih : 02 Şubat 2017, 17:09

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde gerçekleştirilen yemekte İpsala Belediyesi’nin düzenlediği kaplıca çekilişine katılıp tatil hakkı kazanan ve sömestr tatilinde kaplıcaya giden öğretmenler adına Atatürk İlkokulu Müdürü Ramazan Bülent ve beraberindeki öğretmenler  1 Şubat Çarşamba günü Belediye Başkanı Mehmet Kerman’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Sömestr tatilinde kaplıcaya giderek güzel bir tatil geçirdiklerini ifade eden öğretmenler,  “Belediye Başkanımız Mehmet Kerman’ın öğretmenler günündeki jesti bizleri çok mutlu etti. Sayın Başkanımıza bu güzel jesti için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” Dediler.