SABAH KAHVALTILARININ 2’NCİSİNE BOZKURT MAHALLESİ SAKİNLERİ KATILDI

İpsala Belediyesi tarafından başlatılan ve her hafta bir mahallenin muhtarıyla birlikte mahalle sakinlerinin katıldığı sabah kahvaltılarının ikincisi 29 Eylül Perşembe günü yapıldı.

Tarih  Tarih : 02 Ekim 2016, 22:10

Bozkurt Mahallesi Muhtarı Hasan Hüseyin Gökçe ve mahalle sakinlerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek söze başlayan Belediye Başkanı Mehmet Kerman, vatandaşların kendisini belediye başkanı olmadan önce de yaptığı hizmetlerle tanıdığını, o dönem 1.Etap TOKİ Konutlarının İpsala’da yapılmasında  ve İpsala –Enez yolunun yapılmasında büyük emeklerinin olduğunu ifade etti.
Halkın destek ve teveccühüyle, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçildikten sonra 4 Nisan 2014’te görevi devraldıklarını ve mesai kavramı gözetmeksizin gece gündüz halka hizmet için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Kerman, seçimlerden sonra ilçede gerçekleştirilen kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu hattı, doğalgaz ve yol yapım çalışmaları, kapalı pazar yeri inşaatı hakkında Bozkurt     Mahallesi sakinlerine bilgi verdi.
Kerman, içme suyu hattının evlerin kapı önlerine kadar çekildiğini ve ilçede 3 adet yeni içme suyu kuyusunun inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu, yakında özlenilen içme suyunun çeşmelerden akacağını söyledi.
Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Bozkurt Mahallesi’nde kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu inşaatlarından dolayı bozulan yolların geçici olarak onarıldığını ve yakında mahallede doğalgaz çalışmalarının başlayacağını ifade etti.
Kerman, doğalgaz çalışmasının tamamlanmasıyla Bozkurt Mahallesi’nin yollarının yeniden yapılacağını söyledi.
Kerman, ilçemizde yapılan yeni hastanenin faaliyete başlamasıyla birlikte mevcut hastaneyi huzur evine dönüştürerek, ilçemizin büyük bir ihtiyacını gidermek istediklerini  söyledi.
Belediye Başkanı Kerman, ilçede hayvancılığı desteklemek ve hayvancılığı şehir dışına taşımak için küçükbaş hayvan ağılları yaptıklarını ve büyükbaş hayvan ağılları da yapmayı planladıklarını ifade etti.
Kapalı pazar yeri inşaatı hakkında da vatandaşlara bilgi veren Kerman,  İlçemizin Kurtuluş Günü olan 20 Kasım’da kapalı pazar yerini hizmete açmayı arzu ettiklerini söyledi.
Kahvaltı’da söz alan mahalle sakinleri, şehiriçi minibüslerin Bozkurt Mahallesi güzergahı ile ilgili isteklerini dile getirdiler.
Kahvaltıya katılan vatandaşlar mahalle sorunlarının çözülmesi için böyle etkinliklerden memnun olduklarını ifade ettiler ve Belediye Başkanı Mehmet Kerman’a teşekkür ettiler.

Bu habere toplam 1 yorum yazılmıştır.

akyaka apart [ 17 Ekim 2016, 05:51 ]
<a href="http://www.akyakaapartpansiyon.com">akyaka apart/a>

Yorumların tamamını okumak için tıklayın.