ÇELTİK FESTİVALİ VE TARIM FUARI’NIN İKİNCİ GÜNÜ ETKİNLİKLERLE SÜRDÜ

Bu yıl 8-12 Ekim tarihlerinde gerçekleşen 15’inci Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı’nın ikinci günü bir dizi etkinliklerle geçti.

Kategori  Kategori : Festival
Tarih  Tarih : 10 Ekim 2014, 13:18

Dün öğle namazına müteakip Alaca Mustafa Paşa Camii’nde Sünnet Şöleni’ne katılıp sünnet olan çocuklar için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Saat 14.00’da İpsala Şehir Stadı’nda İpsalaspor-İbriktepe Spor futbol takımları dostluk karşılaşması yaptı.

İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir ve İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman oyunculara başarılar diledi ve başlama vuruşunu yaptı.

İpsala Spor – İbriktepe  Spor karşılaşması 3-3’lük skorla sonuçlandı.

Saat 16.00’da Bisiklet yarışması düzenlendi.

Kapucu Mahallesi’nde bulunan Kermanoğulları Benzin İstasyonu önünden başlayan yarışma Cumhuriyet Meydanı’nda sonuçlandı.

Yarışmada Yusuf Çağan birinci, Nazım Güngörmez ikinci, Deniz Akdeniz üçüncü oldu.

Ödüller, Belediye Başkanımız Mehmet Kerman tarafından verildi.

Festival