TÜRK TELEKOM’UN YÜKLENİCİ FİRMA YETKİLİSİ SELAHATTİN AMCAYI ZİYARET ETTİ

CHP İlçe Başkanı Av.Ahmet Uğraş Uybaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı gönderide, belediyemizin bilgisi dışında Türk Telekom yüklenici firması çalışmalarının bozduğu yolda Selahattin Akdemir isimli engelli amcamızın akülü aracıyla açılan kanalda düştüğü görüntüleriyle birlikte İpsala Belediyesi’ni hedef gösterdiği paylaşım sonrası Türk Telekom yüklenici firması olan Ayazlı Telekom Sorumlusu M.Ali Akdemir, bugün Kapucu Mahallesi’ne giderek Selahattin Akdemir’i ziyaret etti.

Selahattin Akdemir’e geçmiş olsun dileklerini ileten Ayazlı Telekom Sorumlusu M.Ali Akdemir şunları ifade etti :Uluslararası fiber hatta var olan arıza sebebiyle İpsala Kapucu Mahallesi’nde fiber optik alt yapı çalışması yapmaktayız.

Bizler, vatandaşa yöenlik hizmet veren firmayız. İş güvenliği en büyük esasımızdır. Bazen elde olmayan doğal afetlerden ötürü vatandaşlarımız mağdur olmaktadır. Kanal açma kapama işleminin hemen ardından başlayan sağanak yağıştan dolayı kanal hafif derece çökme yapmış ve sonucunda ENGELSİZ( Engel İnsanın Vicdanındadır) Selahattin Akdemir çamura girmiştir. Vicdanlı yardımsever vatandaşlarımızın yardımı ile kurtulmuştur. Selahattin Bey’e yardım elini uzatan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim.

Burada yapılan kazı çalışmasında Türk Telekom A.Ş. ve İpsala Belediyesi’nin yükümlülüğü bulunmamaktadır.

Gerçekleşen bu üzücü olayda can ve mal kaybının yaşanmamasından dolayı bir nebze rahat bir nefes alabilmekteyiz.

Başta Selahattin Akdemir olmak üzere tüm İpsala Halkından özür dileriz. Çalışmalarımızda daha dikkatli olacağımızı beyan ederiz. Halka hizmete devam etmekteyiz.” dedi.

Copyrigt © 2017 İpsala Belediyesi - Web Tasarım: KASA Reklam Ajansı