Yağışlı

TEKSTİL FABRİKASI KURULMASI İÇİN YER TESLİMİ YAPILDI

Türkiye’de ticaret ve turizm sektörünün önemli ismi iş adamı, PETEK Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükkıdık 9 Kasım Perşembe günü İpsala’ya gelerek, Belediye Başkanı Mehmet Kerman’ı ziyaret etti.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, ilçemizde ilk etapta 500 kişi istihdam edecek tekstil fabrikasını kuracak Mehmet Büyükkıdık’a yer tesliminde bulundu.

Kerman, “ İlçemizin en önemli sorunlarından biri olan istihdam sorununu çözmek, vatandaşlarımıza geçim kaynağı oluşturmak için var gücümüzle gayret gösteriyoruz. İnşallah 500 kişi istihdam edecek tekstil fabrikasının kurulmasıyla ilçemize önemli bir iş sahası kazandırmanın gururunu hep birlikte yaşayacağız. PETEK Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükkıdık’a tekstil fabrikası kurup ilçemizde istihdam yaratacağı için ve ilçemizi tercih ettiklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Copyrigt © 2017 İpsala Belediyesi - Web Tasarım: KASA Reklam Ajansı