Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

LİSANSLI DEPO İNŞAATINA GECE GÜNDÜZ DEVAM EDİLİYOR

İpsala Belediyesi tarafından  yapımına başlanılan ve ilçemizdeki çiftçilerin kullanımına sunulacak olan 20 bin tonluk lisanslı depo inşaatı gece gündüz demeden devam ediyor.

Çalışmaları her zaman yerinde takip eden Belediye Başkanı Mehmet Kerman, İpsala için en iyiyi ve en güzeli sunmak için çalıştıklarını ve bunun içinde geceyi gündüze kattıklarını ifade ederek, lisanslı depo inşaatını en kısa sürede tamamlamak istediklerini söyledi.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman'ı işinin başında ziyaret eden vatandaşlar, başkanla sohbet ederek,çalışmaları birlikte izlediler.

Vatandaşlar, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman'ın ilçede gerçekleştirdiği çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Copyrigt © 2017 İpsala Belediyesi - Web Tasarım: KASA Reklam Ajansı