Yağışlı

İPSALALI ÖĞRENCİLER ATAMIZIN SELANİK’TE DOĞDUĞU EVİ ZİYARET ETTİ

İpsala Belediye Başkanlığı tarafından ilçemizde öğrenim gören başarılı öğrencilere 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik’te doğduğu eve gezi düzenlendi.

9 Kasım Perşembe akşamı yola çıkan öğrenciler, 10 Kasım günü Selanik’te Atamızın doğduğu evi ziyaret ettiler.

Öğrenciler, 10 Kasım Cuma akşamı yurda döndüler.

Belediye Başkanı Mehmet Kerman yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizi kurarak bizleri esaretten kurtaran Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu evi ilçemizde eğitim gören başarılı öğrencilerimizin ziyaret etmesi, manevi havayı küçük yaşlarda yaşamaları için Selanik’e bir gezi düzenledik. Öğrencilerimiz,öğretmenlerimiz ve velilerimiz mutlu oldular. Onların mutluluğu bizi mutlu ediyor. Atamızın gösterdiği hedef doğrultusunda bizler yerel yönetimler olarak ilçemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için gecemizi gündüzümüze katarak daha çok çalışacağız. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 79. Yılında bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.” Dedi.

Copyrigt © 2017 İpsala Belediyesi - Web Tasarım: KASA Reklam Ajansı