Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

İPSALA’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENLERİ DEVAM EDİYOR

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Ak Parti İlçe Teşkilatını’nı  2 Eylül Cumartesi günü ziyaret ederek, İlçe Başkanı Turan Girgin ve teşkilat üyeleriyle bayramlaştı.

Ak Parti İlçe Teşkilatı’nı MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Ramazan Avkıran ve teşkilat üyeleri ziyaret edip birbirleriyle bayramlaştılar.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Ak Parti İlçe Başkanı Turan Girgin ve teşkilat üyeleri MHP İlçe Teşkilatı’na iade-i ziyarette bulunup bayramlarını kutladı.

BAYRAMLAŞMA 3.GÜNDE DE SÜRDÜ

Ak Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Ak Parti İlçe Başkanı Turan Girgin ve teşkilat üyeleriyle birlikte Hacıköy,Pazardere ve Sultanköy’ü ziyaret ederek buradaki vatandaşlarla sohbet edip bayramlaştı.

Copyrigt © 2017 İpsala Belediyesi - Web Tasarım: KASA