Kuvvetli Sağanak
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

HASAN SOLAK CADDESİ VE HAYRAT ÇEŞMESİNİN AÇILIŞI YAPILACAK

Belediye Başkanı Mehmet Kerman şu açıklamada bulundu: “İlçemizde 1984 ve 1989 yılları arasında İpsala Belediye Başkanlığı yapmış Hasan Solak’ın vefatının 24. yılında onun adına yapılan Pazaryeri girişindeki Hayır Çeşmesinin ve Meclisimiz tarafından geçtiğimiz günlerde alınan kararla verilen Hasan Solak Caddesi’nin açılışı gerçekleştirilecektir.

2 Şubat 2018 Cuma günü Cuma namazından sonra kabri başında kendisine dua edip, daha sonra çeşmemizin ve ismini verdiğimiz caddenin açılışını gerçekleştireceğiz.

Ayrıca o dönemde meclis üyeliğini yapmış olan Meclis üyelerinden rahmetli olanlar var onları rahmetle anıyoruz, hayatta olanları da o gün açılışlara davet edeceğiz.

O günkü Meclis Üyeleri: İsmail Anbar, Ahmet Kavakkorulu, Hasan Akalın, Hüseyin Kartol, Habil Karamanlar, Abdullah Çalışkan, Hüseyin Karaman, Mahmut Aksoy, Murat Kireç, Ayhan Tekinalp”

Copyrigt © 2017 İpsala Belediyesi - Web Tasarım: KASA Reklam Ajansı