EDİRNE VALİSİ GÜNAY ÖZDEMİR İPSALA'YI ZİYARET ETTİ

Edirne Valisi Günay Özdemir, İpsala'da incelemelerde bulundu.

Vali Özdemir, bir düğün salonundaki muhtarlarla buluşmasında, köylerde hayvancılık merkezleri oluşturma projelerinin sürdüğünü, Aliçopehlivan köyünde de projenin uygulanacağını söyledi.

İhalesi yapılan Çanakkale Boğaz Köprüsü’nün yapılması ile İpsala Sınır Kapısı'nda yoğunluğun katlanacağını ifade eden Vali Özdemir, İpsala ve Keşan’ın daha önem kazanacağını sözlerine ekledi.

Özdemir, İpsala Belediyesi'nin araç parkına kazandırdığı yeni araçlar için düzenlenen törene de katıldı.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman gerçekleştirdiği konuşmada " Görev aldığımız günden bugüne kadar 36 araç ilçemize kazandırdık. Ve şuan gördüğünüz kültürel etkinliklerde kullanmak üzere aldığımız aracımızı 170 bin lira ücretle belediyemizin parasıyla aldık. Borcunu kapattık. Kredi kullanmadık. Ve bunu yaparken de tabii ki fiyatları çok pahalı olmasına rağmen KDV teşviklerini kullandık. Ve ilçemize bu güzel aracımızı kazandırdık. Aynı zamanda da yine greyderimizide KDV teşviği alarak aldık.Onun da parası ödendi. Onu da 400 bin liraya aldık. Ve bugün hizmete hazır hale getirdik." dedi.

Kerman konuşmasının devamında ilçemizde organize sanayii bölgesinin kurulması için çalışmalara başlandığını ifade etti.

Yeni alınan araçlar kurban kesilerek dualar eşliğinde hizmete girdi.

Edirne Valisi Günay Özdemir restorasyonu biten ve tarım müzesi olarak hizmete girecek olan tarihi hamamı gezdi.

Copyrigt © 2017 İpsala Belediyesi - Web Tasarım: KASA Reklam Ajansı