Yağışlı

BÜYÜK RUMELİ BULUŞMASINA İPSALA PİRİNCİ DAMGA VURDU

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, 5 Kasım Pazar günü İstanbul Sultangazi Belediyesi’nin İstanbul Üniversitesi Eğitim Binası temel atma törenine katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Anayasa Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Şentop ile program öncesi görüşerek ilçemizin taleplerini iletti.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavusoğlu, Anayasa Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Şentop, İstanbul Milletvekili  Şirin Ünal, İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Ak Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe ve ilçe başkanları, çevre belediye başkanlarını ve Keşan TSO Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun katıldığı törenin ardından, Sultangazi Belediyesi, Dünya Balkan Dernekleri Federasyonu ve Sultangazi BALKANDER’in ortaklaşa düzenlediği Büyük Rumeli Buluşması’nın açılışı yapıldı.

Sultangazi etkinlik alanındaki programın devamında vatandaşlara  Sultangazi Belediyesi tarafından 3 ton Boşnak böreği  dağıtıldı.

İpsala Belediyesi tarafından kurulan stantta vatandaşlara birer kiloluk 1000 paket İpsala Pirinci dağıtılarak İpsala Pirinci'nin tanıtımı yapıldı.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavusoğlu İpsala Pirinci standını gezdi ve bu yıl çeltikte çifte bayramın yaşandığını ifade etti.

Copyrigt © 2017 İpsala Belediyesi - Web Tasarım: KASA Reklam Ajansı