Hafif Yağmur

BELEDİYE ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİ DÜZENLEDİ

İpsala Belediyesi tarafından  Öğretmenler Günü dolayısıyla 24 Kasım Cuma akşamı saat 19.00’da DSİ Sosyal Tesislerinde yemek düzenlendi.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, gerçekleştirdiği konuşmada öğretmenin insan yaşamındaki önemine dikkat çekti.

Halen görev yapan ve emekli öğretmenlerin bir araya geldiği yemekte Belediye Başkanı Mehmet Kerman, geçen yıl 20 Kasım Kurtuluş Bayramı’nda gösteri sunan öğrencilere ve onların öğretmenlerine Atatürk’ün doğduğu eve ziyaret sözü verdiklerini ve bu yıl 10 Kasım’da öğrencileri ve öğretmenlerini Atatürk’ün doğduğu evi ziyaret etmek üzere Selanik’e gönderdiklerini söyledi.

Kerman, geçen yıl düzenlenen Öğretmenler Günü yemeğinde  gerçekleşen kura sonucu öğretmen çiftleri kaplıca tatiline gönderdiklerini ifade etti.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, bu yılki Öğretmenler Günü yemeğinde büyük bir jest yaparak kura sonucunda 3  öğretmen çiftleri Antalya’ya tatile göndereceklerini söyledi.

Gerçekleşen Kura çekiminde ; Sibel- Fatih Kahveci, Çiğdem-Yalçın Onur, Hatice-Muhammet Pelvanoğlu asil, Ayşe -Celal Karakaş, Ceren -Çağdaş Çelik çifti yedek olarak belirlendi.

Yemek, canlı müzik eşliğinde devam etti.

Copyrigt © 2017 İpsala Belediyesi - Web Tasarım: KASA Reklam Ajansı