Sıcak
Sıcak

AFRİN'DEKİ KAHRAMANLARIMIZ İÇİN MEVLİD OKUNACAK

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, 1 Şubat 2018 Perşembe akşamı saat: 19.00'da İpsala Belediye Düğün Salonunda Zeytin Dalı Harekatına katılan Askerler için Mevlid-i Şerif okutulacağını söyledi.

Kerman yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “İpsala Belediyesi olarak Suriye Afrinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatında Şehit düşen, gazilerimize ve şuan teröristlerin sınırımızdan uzaklaştırılması ve ülkemize gözdiken hayinlere karşı mücadele eden askerlerimiz için dua okutarak onların daha güçlü, daha müreffe için vatanamızın bölünmez bütünlüğüne katkı sağlamaları için bizde onlarla birlikte olduğumuzu ve onlara dualarımızı eksik etmediğimizi belirtmek için ilçe halkımızın katılımı ile Mevlid-i Şerif okutularak kısa bir sinevizyon gösterisi sunacağız. Bu organizasyona tüm ilçe halkımız davetlidir.

Copyrigt © 2017 İpsala Belediyesi - Web Tasarım: KASA Reklam Ajansı